Περιγραφή Εκδρομής

Ζήστε μια αξέχαστη εκδρομή στο Κουφονήσι!

Το Κουφονήσι αποτελεί ένα από τα τέσσερα κατοικημένα νησιά του συμπλέγματος “Μικρές Ανατολικές Κυκλάδες”. Αποτελείται από το “Πάνω Νησί” το οποίο βρίσκεται και ο μοναδικός οικισμός του νησιού. Το ”Κάτω Νησί”, στο οποίο λειτουργεί και ταβέρνα, και το Γλαρονήσι. Τα νεότερα χρόνια κατοικήθηκε από οικογένειες ψαράδων που έφτασαν από την Σύμη. Για πολλά χρόνια μαζί με το Ελαφονήσι διατηρούσαν τον μεγαλύτερο στόλο αλιευτικών καϊκιών . Λόγο της θέσης του μοναδικού οικισμού που κυριολεκτικά γλύφεται από τα κύματα. Το Κουφονήσι με τις πανέμορφες παραλίες και τα καταγάλανα νερά έχει γίνει έχει γίνει δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Οι κάτοικοι ασχολούνται κυρίως με τον τουρισμό και την αλιεία.

Πρόγραμμμα

Αναχώρηση με παραδοσιακό καϊκι από την παραλία του Αλμυρού στις 9''00. Άφιξη στο λιμάνι του Κουφονησίου περίπου στις 9''30. Από εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καϊκια που σας πηγαίνουν σε 7 παραλίες του νησιού όσες φορές θέλετε και για όποια παραλία θέλετε να επισκεφθείτε. Επιστροφή στη Σχοινούσα από το λιμάνι του νησιού στις 19''30. Άφιξη στον Αλμυρό περίπου στις 20''00. 

Πακέτα Τιμών

Βασικό
Ανά άτομο
Τιμή 60 €
Μειωμένο
Για παιδιά
Για παιδιά έως 10 ετών το κόστος είναι 20 €
* Σχετικά με την τιμή ανά άτομο περιλαμβάνονται όλες οι μετακινήσεις με λεωφορείο και καΐκι καθώς επίσης και γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα του νησιού.

Πιο συγκεκριμμένα περιλαμβάνονται :

leoforeio_trip_experience

Μεταφορά με λεοφορείο

Μεταφορά από Χώρα Βόλακα & Επιστροφή

kaiki_trip_experience

Μεταφορά με καϊκι

Μεταφορά με καϊκι από Βόλακα προς Κουφονήσι και Επιστροφή

destination

Μετακινήσεις

Όλες τις Μετακινήσεις με καϊκι προς και από το κάτω νησί και όλες τις παραλίες του νησιού.

dinner_trip_experience

Γεύμα

Γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα. Συμπεριλαμβάνει: 1 σαλάτα/άτομο, 1 κύριο πιάτο & 1 μεγάλο μπουκάλι νερό/άτομο.

**** Οι καιρικές συνθήκες είναι δυνατόν να επηρεάσουν το πρόγραμμα της εκδρομής καθώς και να προκαλέσουν την ακύρωσή της.