Περιγραφή Εκδρομής

Μια μαγευτική ημερήσια εκδρομή στην Μουτσούνα και Πάνερμο - Νότιο Ανατολική Νάξος

Πρόκειται για το πιο παρθένο μέρος του Νησιού με τα καταγάλανα νερά, τις πανέμορφες παραλίες και την άγρια ομορφιά του τοπίου.  Την καταπληκτική θέα στις μικρές Κυκλάδες και την Αμοργό από το προστατευμένο από τα μελτέμια λιμάνι του Πάνερμου, μπορείτε να επισκεφθείτε με παραδοσιακό καϊκι την σπηλιά της Ρίνας και να γνωρίσετε τις παραλίες της περιοχής. Επίσης αξίζει και μια επίσκεψη στην προϊστορική Ακρόπολη του Πανέρμου που δεσπόζει πάνω από το λιμάνι. Στην μοναδική καντίνα που υπάρχει αξίζει να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα και γεύσεις της Νάξου και ασφαλώς να κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα νερά κα να ξεκουραστείτε στην παραλία με τους φοίνικες.

Πρόγραμμμα

Αναχώρηση με λεωφορείο από την χώρα 8''30. Διασχίζουμε το εσωτερικό της Νάξου με τα πανέμορφα ορεινά χωριά έως την Απείρανθο από όπου αρχίζουμε την κατάβαση προς το νοτιοανατολικό μέρος του νησιού. Η θέα προς τις μικρές Κυκλάδες  και την Αμοργό είναι μοναδική.  Πρώτα φτάνουμε στην Μουτσουνα..την ψιλή άμμο, τον Βόλακα και στο τέλος της διαδρομής στο Πάνερμο άφιξη περίπου 10''15.  Αναχώρηση για την χώρα στις 18''30. Άφιξη περίπου στις 20''30. Η συνολική διάρκεια της εκδρομής είναι 12 ώρες

Πακέτα Τιμών

Βασικό
Ανά άτομο
Τιμή 45 €
Περιλαμβάνονται όλες οι μετακινήσεις με το λεωφορείο.
Το κόστος επίσκεψης σπηλιάς Ρίνας με παραδοσιακό καϊκι είναι 20 € ανά άτομο
Μειωμένο
Για παιδιά
Για παιδιά έως 6 ετών είναι Δωρεάν
Για παιδιά έως 10 ετών η τιμή είναι 25 € ανα παιδί
Ομαδικό
Για γκρούπ
Για γκρούπ 12 ατόμων (με πλήρη τιμή) και άνω υπάρχουν ειδκές προσφορές.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

**** Οι καιρικές συνθήκες είναι δυνατόν να επηρεάσουν το πρόγραμμα της εκδρομής καθώς και να προκαλέσουν την ακύρωσή της.