Περιγραφή Εκδρομής

Μια ξεχωριστή ημερήσια εκδρομή που συνδυάζει τον γύρο της Σχοινούσας

Η Σχοινούσα αποτελεί ένα από τα τέσσερα κατοικημένα νησιά του Συμπλέγματος “Μικρές Ανατολικές Κυκλάδες”. Η νεότερη εποίκηση του νησιού έγινε περίπου το 1896.  Οι πρώτες οικογένειες ήρθαν από την Αμοργό με άδεια του μοναστηρίου της Χοζοβιώτησας.  Υπάρχουν δύο οικισμοί. Τη Μεσαριά που ήταν ο πρώτος οικισμός στο νησί και την Παναγιά, η χώρα όπου αποτελεί πλέον τον κύριο οικισμό του νησιού. Η Σχοινούσα είναι γνωστή για τις πανέμορφες παραλίες της και τον ήρεμο τρόπο ζωής των κατοίκων της. Οι κάτοικοι ασχολούνται κυρίως με την κτηνοτροφία και την γεωργία με βασικό προϊόν την Φάβα.

Πρόγραμμμα

Αναχώρηση με παραδοσιακό καϊκι από το λιμάνι 8''30. Άφιξη στη Σχοινούσα στην παραλία Αλμυρός περίπου στις 9''00. Ακολουθεί πρόγραμμα επισκέψεων με λεωφορείο στις παραλίες του νησιού βάσει καιρικών συνθηκών. Επίσκεψη στη χώρα το απόγευμα 17''30. Αναχώρηση για τον Αλμυρό 19''45. Επιστροφή με καϊκι στο Κουφονήσι και άφιξη περίπου στις 20''30.

Πακέτα Τιμών

Βασικό
Ανά άτομο
Τιμή 60 €
Μειωμένο
Για παιδιά
Για παιδιά έως 10 ετών η τιμή είναι 20 € ανα παιδί
* Σχετικά με την τιμή ανά άτομο περιλαμβάνονται όλες οι μετακινήσεις με λεωφορείο και καΐκι καθώς επίσης και γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα του νησιού.

Πιο συγκεκριμμένα περιλαμβάνονται :

leoforeio_trip_experience

Μεταφορά με λεοφορείο

Μεταφορά από Χώρα & Επιστροφή

kaiki_trip_experience

Μεταφορά με καϊκι

Μεταφορά με καϊκι από Κουφονήσι προς Σχοινούσα και Επιστροφή

destination

Μετακινήσεις

Όλες τις Μετακινήσεις με καϊκι προς και από το κάτω νησί και όλες τις παραλίες του νησιού.

dinner_trip_experience

Γεύμα

Γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα. Συμπεριλαμβάνει: 1 σαλάτα/άτομο, 1 κύριο πιάτο & 1 μεγάλο μπουκάλι νερό/άτομο.

**** Οι καιρικές συνθήκες είναι δυνατόν να επηρεάσουν το πρόγραμμα της εκδρομής καθώς και να προκαλέσουν την ακύρωσή της.