Περιγραφή Εκδρομής

Ένας ξεχωριστός γύρος των Μικρών Κυκλάδων που δεν πρέπει να χάσετε!

Για πρώτη φορά μπορείτε να επισκεφθείτε όσα περισσότερα νησιά επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες στο συγκρότημα των Μικρών Κυκλάδων και της Νοτιοανατολικής Νάξου από τις Μακάρες έως την Αρακλία και από το Κουφονήσι έως την Κέρο, τον Πάνερμο και την Σχοινούσα. Πάνω στο πανέμορφο ”Fran Star” μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο.. να κάνετε βουτιές σε ερημικές παραλίες και να απολαύσετε ένα μεσογειακό γεύμα. Ελάτε να απολαύσετε την πρώτη και μοναδική ημερήσια κρουαζιέρα  στις Μικρές Κυκλάδες.

Πρόγραμμμα

Αναχώρηση από την παραλία του Αλμυρού στις 8''15 το πρωί. Άφιξη στο λιμάνι του Κουφονησίου. Μετά από 45 λεπτά περίπου αναχώρηση με το "Gran Star" στις 10''30. Με βάση μας τις καιρικές συνθήκες να επισκευθούμε όσα περισσότερα νησιά και μοναδικές παραλίες μπορούμε. Πάνω στο "Gran  Star" υπάρχουν τα πάντα (τουαλέτες, γλύστρες, σκάλες, μπάρ, κλπ) για να κάνουν το ταξίδι μας μια μοναδική εμπειρία... Ένα μεσογειακό γεύμα σερβίρεται πάνω στο Σκάφος. Επιστροφή στο λιμάνι του Κουφονησίου στις 17''30. Για την επιστροφή μας στη Σχοινούσα θα πάρουμε το καϊκι από το λιμάνι στις 19''00.

Πακέτα Τιμών

Βασικό
Ανά άτομο
Τιμή 80 €
Συμπεριλαμβάνει όλες τις μετακινήσεις. Η χρήση των καϊκιων είναι απεριόριστη.
Μειωμένο
Για παιδιά
Για παιδιά έως 6 είναι ΔΩΡΕΑΝ
Για παιδιά έως 10 ετών είναι 25 €
Ομαδικό
Για γκρούπ εώς 12 ατόμων
Για γκρούπ 12 ατόμων και άνω υπάρχουν ειδικές τιμες.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
* Σχετικά με την τιμή ανά άτομο περιλαμβάνονται όλες οι μετακινήσεις με λεωφορείο και καΐκι καθώς επίσης και γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα του νησιού.

Πιο συγκεκριμμένα περιλαμβάνονται :

kaiki_trip_experience

Μεταφορά με καϊκι

Όλες οι θαλάσσιες μετακινήσεις

destination

Μετακινήσεις

Μετακινήσεις εντός του νησιού

dinner_trip_experience

Γεύμα

Γεύμα πάνω στο σκάφος

**** Οι καιρικές συνθήκες είναι δυνατόν να επηρεάσουν το πρόγραμμα της εκδρομής καθώς και να προκαλέσουν την ακύρωσή της.